Hej och godnatt

En snabbis.

Ny arbetsvecka. Sömnlös natt IGEN... Vad är det för fel på mig.... Grubblar och grubblar på allt möjligt och inget viktigt... Svårt att somna och om jag vaknar är det ett mindre helvete att somna om. Gick upp som mer död än levande i morse. Supertrött hela dagen.

Jobbade till halv ett. Var tvungen att gå då. My hade fått ett läkarbesök klockan kvart över ett på Löwet. Nageltrång i stortån, igen! Typiskt varför just nu...!!!! Penicillin i 10 dagar och bandage. Stackarn =0(

Ett snabb besök till farmor i eftermiddag. Hon ligger just nu på Löwet sedan förra veckan. Så det passade bra att hälsa på henne när vi ändå var där. Farmor ska få åka hem på fredag.

Måndag = stallet. My hade med en kompis så jag släppte bara av dem. Passade på att uträtta några ärenden och åkte sen tillbaka och hämtade tjejerna. Körde den till China restaurangen, där dom planerat att äte middag tillsammans.

Åkte hem. Hämtade Per. Vi åkte ned och solade. Hämtade tjejerna på restaurangen. Köpte med take away hem till oss.

Suttit vid datorn hela kvällen. Massor ar papperjobb som jag har legat efter med. Nu är allt klart. Tror att jag har koll på läget, känns bra =0)

Bosse Bus hamster har fått tillbaka sin infektion i ögat =0(... Per ska till veterinären i morgon och kolla läget. Kanske han behöver ny medicin. Hoppas att det inte är ngt allvarligt och det går att fixa till.

Nu ska jag hoppa i säng. Klockan går på 23. Jag hoppas att jag kan sova.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback