Första tisdagen i januari

Ett dygn ensam. Per & My har varit på Åland, och kom tillbaka hem idag igen. Det var två pappor och sex stycken tonåringar. Antar att papporna haft jämt skägg för att hålla reda på ungdomarna =0).

I går gick det riktigt bra på jobbet. Vi arbetade effektivt och var klara i god tid. Jag var på jobbet redan kl 7 för att komma igång. Nu arbetar vi på det nya året och har nu ett par dagar som inte är lika intensiva. I morgon har vi kortdag. Sen är jag ledig till på resten av veckan.

Efter jobbet igår passade jag på att shoppa på Stinsen. Hittade ett par snygga lågskor billigt. 2 par leggings, en tunika, en bh mm. Kan nu bocka av några till punkter på min ATT-KÖPA-LISTA. Skönt!
Letade förbrilt efter Semlor igår. Var så vansinnigt sugen.... Men hittade inga =0(. Hade helt för mig att dom börjar säljas direkt efter jul. I stället blev det en cecarsallad som inskaffades till middag. Lite tråkig fantasi, för jag hade ätit cecarsallad även vid lunchen.

Ensammakvällen hemma igår blev framför tv med raggsocksstickning. Familjen Annorlunda och Spårlöst. Tjöt som en gris till spårlöst. Jag klarar verkligen inte av att se sådana känslomässiga program. Även om dom oftast slutar väldigt lyckligt. Efter tv'n så la jag mig och somnade med min ljudbok och en drös katter omkring mig.

Har haft otroliga svettningar under natten. Vaknade inatt sjöblöt. Fruktansvärt obehagligt. Somnade om igen men vaknade mitt i en dröm av klockan. Det var som om ngn slagit mig i skallen, helt borta. Jättesvårt att komma igång och jag tvingade mig ut sängen. Blev bättre efter att ha duschat. men hade helst legat kvar hela dagen.

Lagom med jobb på jobbet. Fortfarande lite trafik till och från jobbet. Många är ju lediga. Tänk om det alltid kunde flyta så bra. Nej, ett jobb på hemmaplan vore det ultimata.... som dessutom är trivsamt, utvecklande OCH bra betalt. HAHA.... det vore kanon!

Har frusit hela dagen. Fingrarna som isbitar. Var tvungen att dra upp extraelementet på kontoret så fötterna fick värme. Ibland drar det skitkallt på kontoret. Inte bra... =0/ Temperaturen är det inget fel på inne, det är däremot vinddraget och utblåsen i ventilationstrummorna som ibland är värre än vanligt. Vi har fleecetröjor och filtar att använda när det är riktigt djävligt. tyvärr hjälper det inte tårna och fingrarna.

Här hemma brassar vi hemlagade hamburgare med ost & bacon, friscobröd och div tillbehör. Musigt värre!!

Ikväll blir det som vanligt. Lite TV, kanske en film. Stickning.... Har varit och köpt garn. Det tog slut igår och jag vill bli klar med paret jag håller på med innan jag börjar på nya. Två par raggsockor till ska jag sticka. Sen får det vara bra med raggisar ett tag. Ska faktiskt sticka lovikavantar. Har inte gjort det sedan skoltid. Ska bli riktigt kul att få se om jag lyckas. Tror att dom går snabbare att sticka än sockorna. Blir dom bra så stickar jag upp ett lager för försäljning.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback