2 januari

Söndag. Ny vecka i morgon, igen. Men bara drygt 3 dagar arbete. På onsdag är det ju arbetsförkortat dag pga röd dag på torsdag. Sen har jag ledigt klämfredagen! Få se vad vi hittar på för skoj under veckans fyra lediga dagar! Skulle behöva ta tag i Mys läxor med henne. Det är kemiprov veckan dom kommer tillbaka. Sen har hon matte att plugga. 

Sov skitlänge idag... Inte bra. Kommer bli besvärligt att lägga sig ikväll. Behöver få sova, måste upp tidigt. Vore bra om jag kan greja att vara på jobbet strax efter 7 i morgonbitti. Vi har vår absolut stressigaste dag i morgon. Vi MÅSTE vara klara med allt innan ett visst klockslag på eftermiddagen. 

Den här dagen, förra året, hamnade jag akut på sjukhus. Knappt kontaktbar, över 40 graders feber och kraftiga smärtot i njurarna. Njurbäckeninflamation. Hamnade direkt på infektionskliniken men massa dropp och slangar. Blev liggande på KS under den veckan. Pest & pina. Där kan man snacka om att börja nyåret på ett dåligt sätt. 
Skönt att sitta här, nu, och må bra. Har inga planer på sjukhusbesök idag...eller senare i veckan heller för den delen...

Senare i eftermiddag blir det middag hemma hos svärisarna. Antar att det blir buffé. Det brukar dom alltid ha. Dom vet att jag gillar det.
Innan vi åker dit så ska vi ut och shoppa lite. Vi ska till Rusta mm. Kolla efter ngn reseväska som My sett och vill ha. Vi har ju fortfarande två reseväskor som återstår att inskaffa. Vår ATT-KÖPA-LISTA är oroväckande oförändrad. Vi måste sätta fart att beta av den snart.

I förmiddags kom jag helt sonika på att jag inte gjort räkningarna.... Gaahhhh!!!! Jag har varit helt dagvild. Har inte fattat att det ÄR januari NU! Så det blev till att göra alla dessa räkningar. AVSKYR det... sååå tråkigt att se pengarna lämna kontot. Och det här var dessutom en sådan där extra tråkig månad då flera kvartalsräkningar förfaller. Inte nog med att vi oxå hade ridavgifter på över 9000:- för kommande termin med medlemsavgiften. ENBART för MY!! Nu börjar elen att bli dyrare för varje månad dessutom. Vilken tur att det dröjer 3 månader igen nu innan kvartalsräkningarna kommer och att engångsfakturorna såsom stallet är betalade. Förmiddagens lilla räknigshörna. Fick göra proceduren lite trevligare med levande ljus och kaffe. Annars hade jag ruttnat ihop totalt på räkningarna. =0/ Under tiden fick Per göra ägg & anjovissmörgåsar till den sena frukosten.

I går kväll hade vi maraton filmkväll med ost & kex. Vi började med att se "SALT" med en action med Angelina Jolie.
Sen såg vi "Knight & Day" med Tom Cruise och Cameron Diaz. Båda filmerna var jättebra. Vi avslutade med en svensk polisfilm. "Kommisarie Winter, Rum nummer tio". Inte lika bra som svenska polisfilmer kan vara. Något seg till och från. Men eftersom jag läst boken så ville jag se filmen.


  Eventuellt blir det ngn film ikväll med. Men absolut inte så sent. Måste ju tänka på att det är en arbetsdag i morgon.
Har blivit rekommenderad "The Expendables" av en kamrat. Ett gäng gammla avdankade actionskådisar som är med i den här filmen. Och den ska vara sevärd.Handling

Ett team (The Expendables) av världens farligaste och mest välutbildade legosoldater åker på en resa till Sydamerika för att störta och mörda en mäktig, ond diktator och hans armé, som har orsakat förödelse, kaos och tortyr under de senaste tjugo åren.

Rollista

 Sylvester Stallone   –  Barney Ross
  Jason Statham   –  Lee Christmas
  Jet Li   –  Yin Yang
  Dolph Lundgren   –  Gunnar Jensen
  Terry Crews   –  Hale Caesar
  Randy Couture   –  Toll Road
  Eric Roberts   –  James Monroe
  Mickey Rourke   –  Tool
  Steve Austin   –  Dan Paine
  David Zayas   –  General Garza
  Gary Daniels   –  The Brit
  Arnold Schwarzenegger   –  Trench
  Bruce Willis   –  Mr. Church
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback