Natti natti

Har varit duktig ikväll :) Klippt gräsmattan. Tvättat lakan & handdukar. Lagat middag, stekt fläsk, löksås & potatis. Supermumsigt! Satte Sugo i jobb. Han gick dubbla varv i huset. Måste med andra ord varit skitigt på golven. Tur att min lilla rodbot är så duktig :)

Alla räkningar är nu betalda. Skönt.... några sekiner till övers blev det. Kanske man kan unna sig lite snask till helgen, haha.

Vid 21,30 skulle vi kolla på film. Men tydligen talade inte vår TV och mediabox samma språk idag. Dom hade kommunikationsproblem. Blev alltså ingen film.

Nu ska jag istället lägga mig. I morgon kommer att bli en lätt stressigdag. Periodslutet närmar sig och vi har deadlines.

I morgon kväll ska jag och My's kusin Nina åka till Berga och hälsa på My.
Lunchinlägg

Även idag blir det en liten snabbis in här på lunchen. Saknar verkligen min dator :( Nåja, den kommer tillbaka till helgen... hoppas jag!

Mätt och belåten efter att ha ätit rester från gårdagens Pad Thai. Den blir nästan bättre och godare dag två faktiskt. Antagligen har alla krydder och smaker fått gosa in sig ordentligt i nudlarna.

Förmiddagen idag fortsatte med IT jobb. Det är jättekul! Jag blir verkligen tvungen att memorera, anteckan och ställa massor av frågor. Det är roligt att göra stimulerande saker, hjärnan får arbeta :)

Sedan inlägget vid lunch igår så blev det en ganska vanlig dag. Efter jobbet stannade jag på ICA och handlade hem det jag behöver till veckans middag + lite juice, yoghurt, bröd och pålägg till jobbet (äter min frukost här).
Hemma väntade lite tvätt i maskinen och jag satte på en ny med handdukar. Och så ..... fanfar!!!! .... jag har sorterat ALLA MILJONER strumpor som legat i säkert ett halvår på bänken i tvättstugan! Shit vad strumpor vi äger.... det är helt sjukt! Det har ju blivit så att vi köpt nya hela tiden för att vi inte tagit itu med högen. Men nu har vi fasiken strumpor så vi skulle kunna öppna strumpaffär, haha :)

I går var det säsongsstart av "Halv åtta hos mig". Per ÄLSKAR det programet! Han är ju en kockutbildning i bakfickan och är intresserad av matlagning. Hans dröm är att vara med i tvprogramet. Jag försökte faktiskt anmäla honom förra året. Men kunde inte slutföra anmälan då man var tvungen att lämna in sin "meny" samtidigt. Synd.. :( Han hade blivit överlycklig om han kommit med.

Vid 20:30 tog vi en promis till Lotta & Micke som köpt ett hus bara ett par minuter från oss. Dom håller på att renovera för fullt. Det blir verkligen superlyxigt och flaschigt! Dom har enromt god smak och är inte rädda för att göra exakt så som dom vill ha det. Slutresultatet kommer att bli grymt!!

Det blev en fika och lite snack hos dem och vi var hemma igen strax efter nio. Jag kollade på Hollywoodfruar som höll på just då. Per hade lite jobb så han satt vid sin PC. Sen relaxade vi och bara tog det lugnt till 23,30 då det var dags att sova.

Efter jobbet idag ska jag åka en sväng till IKEA, om jag orkar. Skulle behöva köpa en rullkudde (en sådan som ser ut som ett rör). My behöver en till sin säng.

Per kommer hem till halv sjutiden och då ska vi fixa middag. Stekt fläsk, löksås & potatis!! Efter det ska jag klippa gräset (om det inte blir regn vs) medans han avslutar sitt jobb. Sen så ska jag hjälpa honom med hans räkningar & fakturor som ska betalas.

Om vi orkar och hinner kanske vi slappar med en film, levande ljus och lite vitt vin i soffhörnet tillsammans. Myyysssss!!!!
 

Lunchen är slut dags att jobba.

Lunchblogg

Måndag igen. Tillbaka till jobbet. Har nu två dagar med IT relaterate jobb. Superkul att få göra lite annat och lära sig nya saker. Har lunchrast just nu. Det blev Pad Thai till lunch. Hämtade maten på Nana som ligger precis här vid jobbet. Får så mycket käk att det räcker i två dagar. Perferkt! Och på onsdag är det Kroppkakor på Kökselvan. Ber alltid om extra stor potion (samma pris) när jag hämtar. Tar massor av sallad och grönsaker från salladsbuffén då har jag mat i två dagar igen. Det är verkligen förmånligt att hämta mat så här, då jag inte har egen med. Ber om ursäkt för det kompakta inlägget (Mobilbloggen) igår. My har min dator och jag har bara iPhonen som fungerar hemma mot nätvärket. Frustrerande. Men My behöver en dator i skolan och hennes nya som hon har beställt är försenad från Appleleverantören. Alla mobilinlägg blir jättekonstiga. Det går verkligen inte att få meningar och stycken separerade. Jag har försökt. Så ha tålamod vänner. Tids nog får jag hem min maskin igen. Jag får passa på och göre ngt lunchinlägg från jobbet då jag hinner. Som nu när jag har en kvart kvar :) I kväll händer inte så mycket. Per och jag ska börja med lite hemprojekt som vi pratat om. Bl a ska vi röja rummen och rensa bort sånt som vi inte använder. Alla saker av värde ska vi sälja på loppis till nästa vår. Men ikväll ska vi nog starta vår återkomst till "vardagen" igen med en bit mat, lite tv och mys. Dags att återgå till plikterna här på kontoret.