Tuffa tag på SATS !‏

Vilken vacker dag! Suck...den som vore ledig.... Men tyvärr =0/ instängd som vanligt på kontoret. Dock passade jag och en kollega att äta sallad på Café Kärven på lunchen. Så då fick vi "lufta" oss en aning.

Full rulle på jobbet. Börjar närma sig mittmånadsfaktureringens förfallodag och slantarna börjar rulla in i strida strömmar. Men peaken är inte fören på torsdag och då förväntar vi att ha som allra mest att göra. Hoppas att kollegan som är krasslig är tillbaka tills dess. Det skulle underlätta.

Blev en aning övertid idag. Har fått in ett projekt som kräver lite merjobb. Vi har varit två som jobbat med det under eftermiddagen idag och vi får ta och arbeta med det när vi hinner under närmaste tiden. Vore skönt om det blir klart. Det är ganska mastigt och tidskrävande.

Efter jobbet var det raka vägen till SATS. Kl 18:30 hade jag Cykelpuls inbokat. Idag hade jag ändrat min maxpuls mot förra gången. Då var den helt galet inställd på datorn i cykelsalen. Jag kan lova att det var skillnad. Förra gången fick jag hålla igen för att inte mätaren skulle skena iväg och då blev jag inte ens andfådd. Idag kunde jag kämpa, svettas och nästan kräkas av utmattning. Precis så ett spinnpass SKA vara då man har kämpat!


Middag väntade när jag kom hem kring 20-tiden. Köttbullar, mos & gräddsås. Gud vad skönt det är att få den serverad så där. Det är jag verkligen inte bortskämd med!! Tänk alla år som maken kommit hem från jobbet och fått middagen serverad, disken diskad, tvätten tvättat, huset städat... you name it!!! Är det så att det är kvinnans lott i livet eller är det kanske det kontrollbehov av ordning & reda som får oss att axla rollen??!! För min del är det nog så.. jag är för pedant... Skulle få tomtar på loftet om jag inte hade ordning hemma, haha...!
Nu framhäver jag inte att män är lata, oorningsamma eller dyl. I vår familj så är maken VÄLDIGT duktig när det gäller renoveringar & ombyggnader hemma, bilvård, gräsklippning mm. Han är definitivt inte den som lägger sig på sofflocket direkt efter middagen om jag ber honom göra något. Utan han utför snällt det jag begär. Det finns ju riktiga Kronblom'ar där ute i husen som inte lyfter ett finger... så jag är nog lyckligt lottad.

I morgon längtar jag till lunchtid... KöksElvan serverar KROPPKAKOR!!! Me like a lot... =0) !!! Med lingonsylt och skirat smör, sååå mumsigt! KöksElvan har bra urval varje dag. Minst 4 rätter, en A-la-cart och några superfräscha sallader + ett jättefint salladsbord, varje dag. Jag brukar passa på och äta där när det är just kroppkakor, kåldolmar, isterband, havets wallenbergare eller annan fisk. Dels för att det är sånt som vi sällan eller aldrig äter hemma, för att det bara är jag som gillar det.

Det blir att glo lite på tv nu sen ska jag lägga mig och läsa. Har fått låna en pocket av min kollega. Lars Keppler "Hypnositören".

Godkväll!