Torsdag

Ytterliggare en drömnatt, ända fram till klockan ringde i morse. Bläää, me.r död än levande. Duschen fick hjälpa till att väcka min hjärna.

Full styrka på jobbet idag. Hoppas att alla får hålla sig friska nu. Det var en av månadens peakar idag. MASSOR att göra men vi var tre stycken som delade på uppgifterna så vi blev klara. Jag var dessutom tvungen att gå vid kvart i fyra då jag skulle köra My. I morgon blir mycket oxå, men absolut inte som idag.

Vid fem var jag på gymet. Värmde upp med 15 minuter på motionscykeln. Sen blev det 55 minuter fartfyllt Powersteppass. Där vi i intervallar körde tuff kondition på stepuplåda varavat med muskelövningar med skivstång. Svettigt värre. Jag brände 606 kcal under passet.

Efter gymet var det in en sväng på ICA. Dels behövdes mejerivarorna fyllas på hemma och dessutom passa jag på göra inköpen inför lördag. Då ska jag och ett tjejgäng på partaj hemma hos Ylva i Täby. Det är överraskning på gång. Ylva har sagt att ALLA måste komma itid för en viss tid så kommer den hemliga gästen och ska showa!!!... Hur coolt som helst. Stripp, trubadur.... ??? Är supernyfiken =0)
Efter showen ska vi äta. Man ska ha med sig egna skaldjur & dryck. Jag har köpt ett kilo räkor, lite marinerade delikatesser, ost, oliver, aioli och på lördag ska jag gå till bageriet och köpa nybakat bröd. Till det blir det vittvin och några cider.

I morgon ska jag träffa Tina & Annica igen för lunch. Vi ska till favoritstället i Ritorp. Där jag håller på att äta mig genom deras meny. I morgon blir det rätt nummer 5. Har inte en aning om vad det är för något..

I morgonkväll är det Eldfest vid Kairobadet som ligger här ute vid Mälaren. En bekant ska spela där med sitt band. Vi åker väll dit en stund och kollar.

Nu ska jag äta upp min smörgås och hoppa in i duschen.