Tjohopp

Vaknade mitt i en dröm när klockan ringde i morse. Inget bra uppvaknande... Behövde snooza 15 minuter för att kunna återhämta mig. Det tog sin lilla tid. Det spöregnade ute så jag körde My till skolan. Som resulterar i att jag hamnar i morgonköerna och kommer efter åtta till jobbet. Men det är inga problem egentligen på tisdagar. Eftersom jag hade träning bokad kl 18:30 så har jag möjlighet att jobba ända till strax innan sex.

Skönt att jobba när det är tråkigt väder. I morgon ska det iaf enl DN bli soligt och 10 - 15 grader. På torsdag 15 - 20 men molnigt. Fredag & lördag... regn... vad hade man väntat =0/

Igår blev det inget skrivet av mig. Jag hade fullt upp. Efter jobbet var jag i stallet. Vi kom hem strax efter 18. Då åkte jag och Per och köpte den luftvärmepump som vi varit och tittat på i söndags. Äntligen... vi har talat om det i flera år, men aldrig kommit till skott. Men efter den här kalla vintern som var. Då vår elräkning under vintermånaderna låg på mellan 5000 - 7500 kr i månaden! Sa vi att nu är det nog med dyra uppvärmningskostnader!! Hoppas att pumpen nu ska få ner avgiften, sen vore det ju trevligt om det inte blir lika kallt den här vintern.

När vi kommit hem med pumpen och ätit middag... (Sushi till My, hemlagade tunnbrödsrullar med rödpölse till oss) var klockan ganska mycket och jag bestämde mig för en datorfri kväll. Dels för att jag LÄTT fastnar vid maskinen och sen för att jag har aktiviteter och möten ända till och med torsdag. Behöver få lite tid med familjen. Så det blev en tv-kväll. Ullared, CSI N.Y. och Lite sällskap med Filip & Fredrik. Och så raggsocksstickningen... Har gjort ett färdigt par och snart första sockan klar på par nummer två sedan i fredags. Om jag orkar senare ikväll så ska jag sticka klart sockan jag håller på med.

CykelPuls på schemat ikväll. Tufft som vanligt. Men börjar vänja mig =0) Mycket svett och många kalorier förbrända. Nästa träningspass är på torsdag, då blir det PowerStep.

Kom hem efter träningen kvart i åtta. Helt slut... Som tur fanns det middag. Men inte det som stod på planeringen. För hade jag fått kycklingspett och ris. Istället fanns stuvade makaroner...... Sen fick jag välja fritt ur frysen vad jag skulle ha till dem. Och trött och sliten vill man att det skulle gå snabbt, det fick bli köttbullar.

På fredag ska My och jag ha eget mys. Det blir bio och ut och äta. Per har åtaganden med företaget så han kommer hem igen på lördag. Lördag förmiddag har jag bokat in träning, Shape, kl 10:30. Vid tolv ska My vara borta på ngn form av Tjejmässa som håller på enda till kl 23. Under lördag eftermiddagen kommer Per hem så jag tänkte han och jag skulle gå ut och äta och sen hämta My på kvällen.
Söndag har vi mycket jobb..... Slutspurten och stägningen i Trosa,

I morgon kommer jag troligtvis inte skriva något. Har ett möte direkt efter jobbet klockan 18 i stan som håller på till 21:30. Antar att jag hoppar i lopplådan så snart jag kommer hem efter den långa dagen. Men skriver igen på torsdagkväll.

Nu ska jag kasta mig i duschen. Sen blir det film. Har en hyrfilm som måste lämnas i morgon.