Tisdag 14/9

Efter blogginlägget igår kväll blev det en kväll framför tv'n med strumpstickorna i högsta hugg. Dags att fylla släkt och vänners raggsocksförråd =0) Men jäklar vad ovan min vänsterhand är.... Krampade bara efter ett tag i handen när jag stickade. Obehagligt som bara den. Men förhoppningsvis så ska det bli bättre när jag kommit igång igen.

Det blev kanal 5 hela kvällen. Ullared, CSI NY och Lite Sällskap med Filip & Fredrik. Vilket radarpar dom är. Hur underbart sköna killar som helst, haha. Bjussar på sig själva.

Arbetsdagen idag bjöd inte på så mycket mer än i går. Reducerad styrka fortfarande. Lagom flöde på arbetsuppgifterna.

Efter jobbet var det raka vägen till SATS. Cykelpuls kl 18:30. Härligt!!! Tufft tufft tufft. Blodsmak i munnen. Kräkfärdig när jag kliver av cykeln. Då har man jobbat hårt! 668 förbrända kalorier.

Familjen hade fått rikskuponger av mig till att äta thaiwok lite tidigare på kvällen. Synd om dom ska behöva vänta till efter kl åtta innan dom får mat. Jag åt resterna. Helt ok, för jag får ju smaka av två rätter då =0)

Skulle behöva städa av lite hemma. Men orkar inte det. Kanske jag kan få Per till det i morgon, då jag ska på möte vid 19 med några andra klassföräldrar ang nästa termins klassresa till Paris. Antar att han hellre städar än att sitter i planeringsmöte.  Pest eller kolera ... för honom ;)

I morgon vid fem ska jag till Cambridge Ylva i Solna. Vägning, huuuu.... Men jag tror att det är lugnt. Ligger nog rätt stilla. Har gjort den nu senaste halvåret tycker jag. Undrar om jag överhuvudtaget kommer att gå ner dom sista tre kilona. Egentligen behöver jag nog inte det, för att jag har ju tränat så mycket och fått mer muskler. Troligen har fett och muskulatur bara bytt plats sista tiden, eftersom vikten är den samma men måtten mindre. Fast jag ska fortsätta med CB året ut, sen får jag se om jag börjar vänja tillbaka. Får då har jag hållit den totala nedgången på dryga 10 kilo sedan augusti 2009.
Jag håller ju fortfarande min CB-kost rätt så bra. Vardagar blir det CB till morgonmål och oftast till lunch. Det händer att jag äter ute de dagar då jag har tuffare träningspass på eftermiddagen. Helgerna har jag börjat äta vanlig frukost istället för CB. Men det är för att jag väldigt sällan äter lunch på helgerna. Och får jag då en bra frukost så klarar jag mig länge. Middagen består alltid av vanlig mat. Samma som familjen äter men med mer grönsaker & rotfrukter.  Jag unnar mig gott ibland. Som pizza i går... Jag är sparsam med alkohol. Det blir ytterst sällan. I helgen nu blev det lite vin  cider med tjejerna men inga mängder. Jag smuttar hellre länge än blir berusad och bakis sen, dagen efter.

Nu blir det en välbehövlig dusch och sen soffläge.