Snart slut på arbetsveckan

Bra dag på jobbet. Variation i arbetet och tid över för projektarbete. Full styrka på jobbet. Men från i morgon har en tjej semester till den 4/10. Vi ska nog klara oss ändå =0)

Toppenväder idag. Varmt och soligt, underbart höstväder. Synd bara att jag inte har haft möjlighet att njuta av det mer än genom kontorsfönstret. Hoppas på lika fint i helgen. Skulle behöva fixa lite ute. Har inte kunnat klippa gräset på ett tag eftersom det är för blött. Ska slänga dom sista sommarblommorna oxå. Planterade iaf några ljung häromdagen. Dom blev fina tillsammans med sommarens murgröna som fortfarande är superfin.

My stackarn är hemma och sjuk.... I tisdags prov red hon en häst som hon är intresserad att bli medryttare på. Ett ganska ungt sto, med mycket bus. Naturligtvis ville hon testa My och började skena, resa sig och sparka bakut. My flög som en vante ned i backen. Landade illa på skulderbladen. Igår var Per med henne på sjukhuset eftersom hon fick jätteont under natten till igår. Antagligen var hon "bedövad" direkt efter smällen så att hon inte kände av det först. I alla fall så var det lite skador på muskelfästena i ryggen. Så hon ska vila och äta Citodon. Ingen ridning idag med andra ord.

Efter jobbet var det raka vägen till SATS och powerstep passet kl 17:30. Nu börjar jag äntligen lära mig kombinationerna i konditionsdelen så jag kan hänga med i de snabba bytena.

Har idag anmält mig till "Best of the best" på Älvsjö-mässan den 13 november. Det blir träning hela dagen med olika kända tränare och olika träningssorter. En massa annat roligt oxå. Som vanligt får man ett par Reebok träningsskor i anmälningsavgiften plus annat smått & gott. Det ska bli superskoj. Än så länge är det jag och en kollega som anmält oss. Men hoppas på en till från jobbet.

Äntligen fredag i morgon =))))) !! Per ska bort med jobbet och kommer på lördag eftermiddag. My och jag har bokat bio och ska ut och äta efteråt. Ser fram mot i morgonkväll med min älskade Mysak.

Har precis ätit middag, pannkakor,  och ska hoppa i duschen strax. Först måste jag plocka med tvätten. En torr som ska in i garderoberna och en blöt som ska hängas. Sen blir det lite tv och stickning.