Mitten av september

Det jag eventuellt hade i kroppen igår svettades jag ur i natt. Fy sjutton... Jag var totalt dyngsur. Och idag känner jag mig mycket bättre. Även om det vanliga kliet i näsa och ögon började bara efter en halvtimme på kontoret.

Full styrka i teamet idag. Kul! Hoppas att vi förblir så nu =0) Då har vi möjlighet att komma ifatt även med projekten.

Konstigt väder... regn sol regn sol regn sol...... Tydligen hade det åskat inatt oxå. Men jag hörde inte något. Det var som när jag gick hem igår. Så mörkt ute... MEN så visade det sig att det var bara mulet, för när det väl sprack upp så blev det en rätt så fin & solig kväll.

Klassresemötet i går var trevligt. Vi bjöds på fika och hembakad morotskaka, gjord på viktväktarrecept. Kalasgod! Vi pratade lite om vad vi ska ha för inkomstinbringande aktiviteter för att få ihop de sista slantarna. Vi ligger dock jäkligt bra till ekonomiskt. Mycket bättre än vad vi trodde. Så helt klart blir det 4 - 5 dagar i Paris i maj för våra tonåringar.

P.S! Gubben hade dammsugit när jag kom hem efter mötet. Jättefint var det!!

Idag lunchade jag på Kökselvan. Havets Wallenbergare (typ fiskburgare), dom är gjorda på lax, torsk, kräftor. Till det serveras purjolöksås & ris. Men jag  skippade riset och tog istället av deras fina salladsbord.
Behövde en rejäl lunch och även mellis (yoghurt & müsli) eftersom jag hade PowerStep inbokat kl 17:30.

Träningen var lika intensiv och tuff som förra veckan. Jag gillar verkligen kombinationen styrka & kondition. Lyckades svettas bort en hel del och dessutom förbränna ett gäng kalorier. Typ 750 stycken =0)

Hade med en STOR påse med färska munkar till jobbet idag. Kollegorna tycker det är gott med lite fikabröd till eftermiddagen. Jag har ju så vansinnigt mycket munkar hemma i frysen. OCH jag behöver utrymmet eftersom det är dags för månadsinköpen nästa vecka!! Har ju inte så stora frysar precis. I köket har jag ju en väldigt smal frys då vi har sånt där side-by-side kyl/frys med vatten och ismaskin. Dom som sett vet ju att frysen är verkligen inget att hurra över. Sen har jag ett frysskåp i garaget. Inte större än en diskmaskin.

I morgon är det efterlängtade fredagen. Ska på Grönan och kolla på Europe.

Nu ska jag hänga tvätt, byta lakan och hjälpa maken med lite dokument.