Flitig som en myra

Oj vad duktig jag har varit idag!!!

Vaknade vid 8,30, låg och drog mig till kart i. Hade ju världens mysigaste skogiskille och krama på. Min älskade hårboll Chandler.

Åt frukost, yoghurt & müsli, kaffe, juice och ett kokt ägg. Fixade i ordning mig och åkte ned till S.A.T.S. Fullsatt träningssal, IGEN! Hur j.....a mycket folk är egentligen tillåtet att trycka in i en och samma sal?? Jag bara undrar... Det är nästintill omöjligt att kunna utföra de liggande övningarna på ett korrekt sätt utan att sparka eller slå till sin golvgranne framför, bakom och på sidorna. En hantel eller skosula i ansiktet är ingen hitt... Nåväl. Det var ett tufft pass och frukosten var nära att komma upp, så ansträngd var jag. Skönt efteråt...

Snabbt hem efter gymet. Satte på torra kläder, det var bråttom bråttom... Klockan tolv skulle My och Emelie vara på Tjejmässan på Sateliten i Sollentuna. Släppte av dem 12,10 så dom missade nog inte ngt superviktigt.

Stannade till på ICA MAXI. Mjölk, yoghurt & müsli var slut hemma. Köpte även hårinpackning och sminkborttagningsmedel. Fastnade vid garnhyllorna. Dom hade fått in riktigt snygga raggsocksgarn. Så det fick bli några nystan =0)

Tillbaka hemma tog jag en kopp kaffe. Det var dags att börja städa. Började lyssna på en ny ljudbok samtidigt som jag hängde tvätt och laddade en ny maskin. Sen var det fram med gräsklipparen. Klippte trädgården på fram & baksidan och även några kvadratmeter utanför vårt staket mot allmäningen. Ser riktigt bra ut! Undrar om det är färdig klippt för i år... Eller om det blir tvunget med en sväng till.
Har rensat ogräs i landet på framsidan och skrapat mellan markplattor och skarvar. En del är kvar men det absolut värsta är borta.
När jag var klar ute tog jag en snabbfika och ett par smörgåsar. Sen var det dags att hänga en till maskin med tvätt. Dessutom hade jag massor av strumpor att sortera sedan tidigare. Skönt att ha det gjort. Blommorna inne fick sitt efterlängtade vatten. Det är illa när till och med kaktusarna ser slokna ut =0(
Tvättade rent handfaten och toaletterna, putsade speglar och glashyllor. Glasdörrarna på min garderobsvägg i sovrummet fick sig ett lyft oxå.  Våttorkade alla ytor i köket och skåpsluckor. Sen har jag dammsugit hela huset. Överväger fortfarande om jag ska skura eller inte. Tycker inte att golven ser så skitiga ut. Kan nog vänta tills nästa helg.

Nu har jag precis gjort alla räkningar, inte Pers personliga dom får han göra själv. Men de gemensamma och mina egna är klara. Så blev det lite tid över vid PC'n. Passar på och skriver av mig då =0) Väntar hem Per när som helst. My ska hämtas kl 23.

I morgon blir det upp tidigt. Ska ner några timmar till Trosa. Sista svägen för vintern. Känns lite vemodigt....
Klockan sex i morgon kväll kommer svärföräldrarna hit på middag. Vi ska fira Per som fyller år på måndag.

Nu ska jag läsa lite bloggar. Sen förbereda middag. Det blir bara parmaskinka, mosarella, rödlök, tomater & basilika.