Rekord

Helt crazy dag. Sitter nu, men en kopp kaffe, och försöker samla mig efter dagen. Det har varit sjukt mycket på jobbet. Har jobbar från 7:20 till 18:10. Men avbrott för 30 min lunch pch två korta fikapauser. Vi hade rekord idag. Vi fick in betalningar från ca 20500 (tjugotusenfemhundra!!) kunder. Vi har aldrig haft så många på en dag tidigare. Crazy... massor att göra. Är helt slut i knoppen nu.

Har precis slängt in mig rester från söndagens underbart goda köttfärslimpa. Till det kokt potatis, kokta morötter och gräddsås. Precis vad jag behövde efter en dag som denna.

Per och My var till läkaren ikväll. Hon har haft 39,7  i feber idag igen. Som vanligt hittar dom inget fel.....förutom dom vanligt dåliga järnvärdena.  MEN ngt måste det ju vara. Ungen har ju haft feber ngn dag varje vecka nu en längre tid. Svullna körtlar dessutom. Vi får hoppas att det går över snart. I morgon får hon iaf hemundervisning ½ dagen så hon inte kommer efter. Betygen är viktiga nu, eftersom hon ska söka gymnasiet på dem. Och med all sjukfrånvaro hon haft.... ja då är det ju riskt att dom blir dåliga.

Nu ska jag hoppa i kalasdräkten och dyka ner i min favoritfotölj. Glo på tv och sticka raggisar.