Lunchinlägg

Igår blev det inget skrivet. Var på tok för trött igår och kände av huvudvärken igen.

Var på "kvartsamatal" eller vad det nu heter, i skolan igår. Postitva besked. Duktig tjej i skolan =0) Antar att det är slutspurten inför höstbetygen som hon ska söka gymnasium på som sporrar. Verkar dock lovande. Sen gäller det förstås att hålla dem även sista terminen.

Efter samtalet åkte vi till Danderydssjukhus. Det var dags att lämna blod. Kaffe, juice & macka bjöd dom på innan. Fick en jätterar sjuksyrra som tog hand om mig. Sticket gick bra och flödet började bra. Sen verkade det som om det stannade av och dom var två stycken som fick justera nålen tills det blev bra flöde igen. Till slut så var det klart. Som gåva tog jag mina vanliga vinglas som jag samlar på. Är uppe i 10 stycken glas nu. Två till sen är jag nöjd, och får börja samla på ngt annat.
Jag fick också 10-ggr märket! För att det var min 10-gång som jag lämnade och att jat totalt lämnat 4,5 liter.

Middag blev på STINSEN och Taco Bar. Blev väldigt trött efter tappningen. Och orkade inte ens tänka på matlagning hemma. Var hemma strax innan 18. La mig för att vila. Sov till 19,30. Sen låg jag apatisk i soffan. Fruktansvärt trött och med huvudvärk. Titttade lite på tv men det blev sängen ganska snabbt igen.

Ingen raggsocksstickning den här kvällen. Förresten!!! Jag har fått beställning. Så nu ska jag leta ett garn som det var önskemål om. KUL!! Har ju några par till salu redan nu. Tänkte få ihop en korg med lite olika sockor som jag ska ställa fram lagom inför jul på jobbet. Det kanske finns en och annan som köper till julklapp. 200:- per par för handstickade raggisar i fin kvalitet.

Fortfarande helt slut i morse. Snooza 2 ggr och kom inte upp fören till strax innan sju. Det regninga och tråkiga vädret gjorde det inte lättare precis. Långa köer till jobbet.... Men jag var inte den enda som kom sent. Det var bara tre tappra morgonpigga kollegor här när jag kom. Resten kom efter mig.

Lunchade på Nana idag. Thai. Tog kombitallriken, 4 olika smårätter. Mycket gott. Nu en fika och strax är det dags att jobba igen.

I kväll ska vi ut och fira vår kollega. Grekiskt ställe på söder.

Får se om det blir ngt inlägg ikväll. Beror på när jag kommer hem och om jag orkar sätta mig vid PC'n.