Fredag = lyckorus

Tänk att man kan känna sådant euforiskt lyckorus i hela kroppen bara för att det är fredag =0). Hela dagen har det rusat som stötar ut i ådrorna av välbehag bara för att veta att det endast var timmar kvar tills helgen skulle komma. Tror att det var länge sedan jag kände så här inför en helg.

Vi hade en toppenmysig och härlig tjejlunch idag. Mycket skratt, prat och god mat. Skomakarlåda som var fantastisk. Det märktes tydligt att det inte var ett vanlig "lunchhak" vi var på. Det var verkligen stil och klass på maten och servicen. Efter maten åt vi god äppelkaka med hemlagad vaniljsås med massor av smak av vaniljstång. Pricken över i'et var dock då vi skulle betala... Det var gratis... Japp.... Restaurangchefen bjöd oss på lunchen. Det var hans present till Tina som fyller år på söndag. Hygglig kille =0)

Proppmätt hela dagen. Nästintill paltkoma under eftermiddagen. Det blev några extra koppar kaffe för att hålla hjärnan aktiv.

Ikväll är Per på utbildning med avslutande middag. Så jag väntar inte hem honom fören till niosnåret. Det roliga var att utbildningen var på samma hotell som jag åt på och där han ska äta sin middag, tokigt.. haha.
My har åkt till bästisen som den här helgen är hos sin pappa i Uppsala. Tjejerna ska gå på bio där uppe ikväll. Så My blir kvar under natten. Får se om hon kommer med "upptåget" hem i morgon.

Jag har precis kommit hem. Tänkte passa på att fixa lite med tvätt & disk. Ta en sväng med slangsnoken. Vattna blommor, plocka & fejja. Då har jag det klart sen inför helgen. I morgon ska vi röja ute och Per får köra en sväng till SÖRAB. Kanske han kan fixa bort skräpet medans jag tränar mitt Shape pass på SATS i morgon förmiddag. Vi ska plocka ihop dynor och möbler oxå. Ska bli skönt när allt är vinterförvarat sen.

På söndag kommer vi troligtvis installera ytterligare en värmepump i andra vinkeln i huset. Vi bestämde igår att köpa en till. Vi kommer att tjäna på det i längden. Per åker och hämtar pumpen i morgon. Vid två på söndag ska jag vara på kalas hos Tina. Superroligt. Hennes släkt är så härlig och jag har ju känt alla sedan jag praktiskt taget var i spermiestadiet. Alltid lika kul och få umgås med dem. Oftast blir det bara vid kalas som alla är samlade samtidigt.

Nu ska jag sätta fart så jag är klar med allt här hemma innan Per kommer. Sen blir det mys framför tv med lite ost & vin. Ska nog kolla på IDOL. Jag brukar börja titta på det programmet som först när det börjar mer på "allvar" då uttagningen är klar och dom bara är finaldeltagarna kvar.