10-10-10

GRATTIS Tina, på födelsedagen det magiska datumet 10-10-10!!

Idag blev det sovmorgon till klockan 10. Ja, fast då hade jag inte lagt mig fören vid två inatt. Fastnade framför TV'n. Det blev två långfilmer på raken på kanal 5. Hade svårt att sova sen. Jag har ofta svårt att somna när jag är den sista som lägger mig.
Inatt blev det funderingar och tankar om vår resa. Fixa adapter. Behöver jag speciell laddningssladd? När ska vi anmäla inresan, är det svåt? Bör vi betala utflykterna nu eller ska vi göra det sen. Kanske jag borde gå genom budgeten igen för resan, fickpengar mm. Ja, så där höll jag på att fundera länge. I-landsproblem med andra ord...

Idag ska vi på kalas hos Tina. Ska vara där vid klockan två. Sitter fortfarande vid frukostbordet och fkar. Har lite huvudvärk, men tog precis en tablett. Så snart den värkat så så blir det duschen. Men just nu så är en varm kopp kaffe. Och en avkoppling vid PC'n det som känns bäst.

Nu har vi fått igång värmepumpen vi köpte igår. Den har inte behövt att jobba så mycket ännu för den andra pumpen  försörjer fortfarande hela huset med värme. Men när det blir kallare så kommer även den nya få arbeta desto mer.

Innan vi ska på kalaset idag ska My och jag en sväng till Tjejjouren. Det låter värre än vad det är. Men i Sollentuna finns det ett ställe för tonårstjejer där som får möjlighet till olika aktiviteter. Studiomusik, arbeta och tillverka saker i lera, sy, måla mm. My var där för några helger sedan. Då gjorde hon en skål i lera som vi ska hämta idag.
Måste fixa en present till Tina. Hon fick en krukväxt i fredags när vi åt lunch. Jag kanske köper en till likadan.

I kväll ska jag laga köttfärslimpa med kokt potatis och gräddsås. Riktig söndagsmiddag :)
Jag brukar lägga bacon i botten på formen innan jag lägger i färsen. Och idag funderar jag på att köpa även fläskfärs att blanda med köttfären. Då blir limpan saftig.

Nu är My och säger till mig att jag måste sätta fart. Bäst att göra det då.