Godissugen..... =0/

Sitter ute, solen börjar försvinna bakom träddungen och endast svaga strålar orkar igenom lövven. Vackert och rogivande. Fåglarna kvittrar det är varm och skönt. Det enda som INTE är bra... är att vinden ligger på mot oss från motorvägen och trafiken hörs för mycket. Annars så är det perfekt!

Har varit hemma i dryga timmen. Körde ett lång pass på gymmet. Fria vikter och maskiner. Rygg, bröst, axlar. Biceps & triceps. Mage. Känns bra. Ska köra ett pass i morgon oxå.

Mätt & belåten. Hade Doggy Bag från igår då vi åt middag på Chinarestaurangen vid stationen. Den slank ner idag utan problem. Var tokhungrig efter att bara ätit två CB måltider och en banan idag.

Besökte vikt-Ylva efter jobbet. Minus 1 kilo på tre veckor. Bättre än att ha gått upp och med tanke på att jag förra veckan åt frukostbuffé och lunch & middag på restaurang. Sen midsommar på det. Så... jag är nöjd.

På lunchrasten stack jag till Solna Centrum. Skulle till Gina Tricot. Var ute efter en tunika. Det blev lite av varje därifrån med hem i påsen. En klänning, två tunilkor en blå & en vit. Ett par vita leggings. Två av plaggen på bildern här.


Nu är det verkligen tyst i huset. Per, My, Emelie (Mys kompis) och så alla katterna åkte till Trosa igen.
Men dom kommer hem i helgen.
Pratade med Per nyss. Chandler hade fångat sin första mus och tyvärr tagit död på den. Och medans vi pratade lyckades han till o med ta en till. Han har ALDRIG tidigare visat intresse eller ens tagit någon. Inte bra då Per har köpt en guldhamster till My idag som hon ska hämta på söndag på  zooaffären. Det blir verkligen inte att glömma stänga den buren!!!

Usch vad jag är godissugen ikväll. Något så grönjävligt! Som tur så har vi inget hemma, vad jag vet iaf. My brukar ju
ha sina gömmor.

Tjejerna hade haft en fantastikt kväll i går. Dom var helt saliga efter att äntligen fått se Eclipse, film nummer tre i Twiglight-sagan.  Per hämtade dem vid halvtre i morse...! Jag får väll vänta in den tills den kommer på DVD, nu när My har sett den redan. Tror inte jag har några väninnor som är intresserad av att se en tonårsfilm, haha.

Strax är det dags att krupa till kojs. Läsa någon timme för att sen sova i tysta huset.
Håller just nu på med en pocket av Thomas Bodström. Idealisten. Har precis kommit in i boken en bit nu så jag känner att den lockar och att jag vill läsa mer. Men än så länge tycker jag den första, Rymmaren, var bättre. Men som sagt halva boken kvar lite drygt. Det har ju kommit en tredje bok nu. Men om jag ska läsa så blir det pocket. Jag vill ju allra helst lyssna. Men lyssnarböcker är så dyra att köpa som Mp3.

Redan slut på onsdagen. Vi närmar oss helgen med stormsteg =0)                     Natti natt

           

Middag stax med maken

Tisdagens arbetsdag är avklarad. Oj vad vi hade att göra idag. Helt crazy...! Vi har precis övrgått till ny nummerserie på våra fakturor. Vilket resulterat i att när betalningarna till oss för dessa börjar komma så har inte vårt matchningssystem förstått att vi har ny nummerserie. Som i sin tur leder till att inbetalningarna inte går in mot fakturan med automatik. Vi har fått suttit och registrerat manuellt idag. Phuuu, nu ska set dock fixats så att det ska gå som vanligt med inläsningen i morgon.

Otroligt vackert och varmt väder idag med! Lunchen. CB shake, intogs på en filt ute på gräsmattan. Mmmmm, så skönt. Vi ville verkligen inte in och jobba igen....

Per & My är hemma en snabbis. My har åkt till stan för att gå på sin Twiglight-gala. Hon ska hämtas kl 2 inatt. Per & jag ska strax åka ner till de centrala delarna och sätta oss på ngn uteservering och äta.

Ikväll börjar Allsång på Skansen. Brukar titta på det då jag är hemma. Blir nog att vi ser på det ifall vi kommer hem itid. Sen blir det film, senaste Wallander.

I morgon åker Per & My tillbaka till Trosa. Jag jobbar som vanligt. Efter jobbet ska jag till Ylva för vägning. Efter det åker jag nog till gymmet och kör ett eget viktpass.

Det ska ju bli regn i morgon enligt prognosen. Kanske kan vara bra med en upprening i luften. Värmen skulle visst hålla i sig iaf. Sen så verkar det som om det blir kanonväder till helgen.
Toppen för jag och Anna ska ha en tjejer-kan-helg tillsammans och förhoppningsvis ha 48 superroliga timmar tillsammans =0) LÄNGTAR!!!

Chandler har fixat ett nytt hål i staketet idag... Jäkla skit-tisse-tatt, haha. Så han har säkert haft kul hela dagen idag. Nu är han iaf hemma.

Dags att sticka.... Är grymt hungrig!

Dag ett av 10 arbetsdagar avklarad = check!

Sitter och i hammocken och gungar. Skugga, men ändå otroligt varmt. Doftjasminen luktar så starkt så jag nästan blir drogad, haha. Men vill njuta av den nu för snart har den blommat ut.

Har precis ätit rester av västerbottenpajen som vi hade till midsommar. Till det creme fraich, röd- & svart rom och rödlök. Mumma...!!! Räcker till en middag till.

Om cirka en halvtimme ska jag och Ulrika ut på stavpromenad. Blir nog en långis =0) Är ju gräsänka så jag har bara mig själv att ta hänsyn till.

Per & My har det bra i Trosa. Dom kommer hem en vända i moron för att åka tillbaka på onsdag. Det är ju i morgon natt My ska på Twiglight galan i stan med två väninnor.

Var ok att jobba idag. Närmar oss månadsslutet så det kommer att bli en del att göra under den här veckan. Men bättre det än att det inte händer nått. Men helt klart är det inte så superkul att jobba när det är kanonväder.

I gårkväll var min kära hårboll Chandler på rymmen. Trodde att han lyckats fly genom att ta sig upp på markisen och sen vidare upp på taket. Han har rymmt via taket en gång tidigare. Lyckade få in honom vid 23-tiden. Då var han ganska lyckligt och tillfreds med att fått springa fritt i några timmar.
Tyvärr blev det kollektiv bestraffning genom att luckan ut till trädgården låstes och alla fick vara inne hela natten och dagen idag. INTE populärt... =0(
Men öppnade när jag kom hem och lät dem lufta sig. Fem minuter tog det, sen var Chandler borta, IGEN! Men jag har hittat ett hål i vårt staket som han har fixat..... Nu är det ihopsatt med buntband. Lät honom springa fritt en timme innan jag hämtade in honom. Attans vad sur han är nu, när han upptäckt att han inte har hålet kvar, haha..=0)
Förhoppningsvis så ska luckan kunna vara öppen nu så dom kan vara i trädgården när dom vill. Får se om han hittar på något nytt sätt att fly. Helt klart är att han fått blodad tand. Han drar och sliter i staketet hela tiden.

Ikväll blir det eventuellt filmtajm, om jag inte kommer hem allt för sent efter stavpromenaden. Har fått låna några nya filmer via en vän. Till det ska jag äta jordgubbar och kessela.

Nio arbetsdagar kvar innan tre veckor semester  =0)

Dags att byta om och förbereda mig för att träffa Ulrika.