Mulen dag, men faktiskt rätt skönt....

Vaknade sent... halv elva! Trodde att klockan gick fel, men icke. Kollade ut, mulet.... Då var det i för sig helt ok att ha tagit en lång sovmorgon.

Varmt ute, lätt duggregn & muller på avstånd. Behövs faktiskt en rejäl urladdning. Konstigt nog tycker jag att det är skönt med en dag "vila" från tokhettan och solen. Och jag låg faktiskt i solen halva dagen i går och läste. Väl insmord med skyddsfaktor 20! I år har jag varit riktigt duktig med att smörja mig. Kanske jag kan förhindra den eviga fjällningen, haha.

Igår reste Tina och hennes dotter Mickis till Zakyntos. Härligt för dem att det blev sämre väder hemma lagom tills att dom reste. Då känns det som lite mer "valuta" för pengarna. Från början var det ju bestämt att jag och My skulle resa tillsammans med dem under vecka 29. Men med tankte på det fina vädret hemma och att Per fick förändring i sin ledighet valde vi att stanna hemma. Och har vi tur så återkommer sommarvädret inom kort.

Har inte lyckats återställa teckensnittet på tidigare blogginlägg. Har iaf konstaterat att det blev stor text genom att komma åt tangenterna Ctrl + 1, tydligen ingen bra komination om man bloggar! Har inte heller hittat motsatta tangenterna för att förminska. Någon som vet?? Jag för väll exprimentera med det felaktiga inlägget.

Har under förmiddagen surfat runt lite på webben. Hittade en sida där dom säljer nagelprodukter superbilligt. Riktigt fina grejer. Har shoppat en hel del till ingenting! Beställde mot faktura så jag har chans att se produkterna ordentligt innan jag behöver betala. Har iaf köpt komplett kit för att kunna göra så här, se bilden nedan..

Så var snart en semestervecka snart slut. Och jag har njutit hela tiden av att göra INGENTING! Och ska fortsätta på samma sätt följande två veckor. Bara ta dagarna som dom kommer, vara spontan och göra det jag känner för.

I går kväll var vi ute och käka. Det var ett bra tag sedan vi var hela familjen på restaurang. Satt ute och hade jättemysigt.
My käkade Oxfilé på planka, Per revbenspjäll med alla dess tillbehör och jag åt stekt strömmingfilé med hemlagad mos och hovmästarsås. Cheescake till efterrätt. Öl till maten. Sååå gott. I bakrunden hörde vi Erik Saade som spelade live på scenen intill den uteservering vi satt på.

När vi kom hem satt vi ute långt in på natten. Det var inte alls lika fuktigt och rått ute som det varit de två kvällarna innan. Vi hade några goda vänner på besök med tre av deras barn/tonåringar.

Ska faktiskt försöka ta mig in i duschen och fixa till mig. Har lite planer på att åka ut och kanske gå och fika på något hak. Lättare att ut och röra sig när det inte är lika stekhett.

Det har varit dåligt med PW'n senaste dagarna. Det har varit för hett på mornarna. Och idag blev det ju en tokig start på dagen med lång sovmorgon och så nu, regn... Men blir det uppehåll till kvällen och det inte regnar så kan det nog bli en promis.

Besökare 1 Stockolm


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback