Ännu en semesterdag

Inte många knop gjorda idag. Fast det är rätt skönt... att bara kunna koppla av!
Började iaf med en stavpromenad på en timme i morse. Aningen svalare i morse än tidigare mornar. Men det gassade på bra i solen under promenaden. Så det fick bli den korta rundan på 5,5 km.

Idag har det annars varit skuggan som gällt. Känner att jag måste "vila" lite från den starka solen och hettan. Så det har blivit boken och jag =0) och skuggan.

Tjejerna har oxå hållt sig i skuggan hela dagen. Det har varit tv/film hela dagen ute på baksidan väl skyddade från solen.

Vid femtiden provåkte jag gummibåten med Per. Riktigt skönt att komma ut på vattnet! Synd bara att vi inte har kvar vår stora båt. Saknar den så mycket... Tänk att det skulle bli sjukt bra sommar just den sommaren som vi hade sålt... =0(

Sitter ute och surfar på nätet nu och knaprar Ahlgrens bilar. Det är väldigt rått ute ikväll. Varm/kylligt och super fuktigt. Undrar vad det bär av med det?? Om det blir någin urladdning i natt. Det känns lite skumt.

Tjejerna har även ikväll dragit med grannarna och fiskat. My tar med kirurghandskar, haha, ifall att det råkar bli en fisk eller två! Igår vart det inga! Får se om lyckan är med dem ikväll =0)

I morgon ska jag passa på och tvätta lite och städa hemma. My ska vara hos tandläkaren i Sumpan vid halv 4. Sen får vi se vad vi hittar på till eftermiddagen. Annie ska oxå tillbaka hem till sig. Får se om eventuellt Mys stora kusin Nina & hennes kille kommer på besök och bor kvar hos oss i några dagar.

Det märks att det är bra väder och att många har semester. Bloggbesökarna är färre. Men det brukar peaka när det är sämre väder och helg.

Vore kul om ni som läser lämnar en kommentar. Berättar vilka ni är! Vore kul, för det är mellan 30 - 50 läsare per dag när det är som mest. Några vet jag ju om, och ni brukar ju skriva en rad då & då.

Ha det gott =0)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback